Butros

 

 

Välkommen till K Peter Dahlström!

Butros.eu är min privata webbplats för berättelser och bilder från resor som jag har gjort. Här finns en del texter som jag har skrivit.

Namnet Butros är den arabiska formen för Peter (Petrus), och har blivit ett användarnamn som jag ofta använder på internet, då jag är intresserad av Mellanöstern och tycker om arabisk kultur.

Webbplatsen är ännu så länge under konstruktion. Det är många bilder som väntar på att bearbetas. I första hand är det berättelser från de kanske litet mer udda resmålen Jemen, där jag bl a besökt Sana'a och Socotra, och det franska territoriet St Pierre & Miquelon utanför Kanadas östkust, som jag planerar att lägga upp.

Tills vidare hänvisas till min sida på www.resedagboken.se, där jag under resor försöker hålla kontakt med mina vänner. För närvarande (augusti 2007) finns där berättelser från ridresor i Portugal och Tunisien, samt från resor till Georgien, Armenien och Azerbajdzjan.

Mina fotografier finns på www.butros.pixbox.se. Det dröjer dock innan jag har laddat upp alla bilder. Några fotografier till salu finns på Qlick.

Några texter som jag har skrivit: